КРАЛИЦАТА НА КРАСОТАТА


В началото на 60-те години в Париж, МARIA GALLAND, улови духа на епохата нейната   ИНОВАТИВНА ИДЕЯ за запазване на младостта, красотата и сиянието на кожата.Заедно с екип от дерматолози, амбициозната дама създава  уникална концепция за професионална терапия, която определя кожата като „мозайка с найразлични нужди”
Всяка жена е различна и всяка кожа е различна. Но всички жени имат едно общо  предимство, което ги обединява :

красотата

                 

Грижа за лице

 
Линия Разкриване на красотата

Линия Разкриване на красотата

 

 

Почистваща линия

Почистваща линия

MARIA GALLAND

 


Традиционна линия

Хидратация и Стягане

MARIA GALLAND

 

Блясък и младост

Блясък и младост

MARIA GALLAND

 

Профилифт

Профилифт

MARIA GALLAND

 

Матиране и подмладяване

Матиране и подмладяване

MARIA GALLAN                  

 

ЕСЕНЦИЯТА НА ИНДИВИДУАЛНАТА КРАСОТА!

 

maria-galland-les-essences

Кожата е мозайка от спецЕСЕНЦИЯ 001 ХАЙВЕР /Хайвер, една от най-ценните и търсени съставки. Тaзи високоефективна ЕСЕНЦИЯ е основен и луксозен продукт в грижите против стареене. Хайверът  снабдява кожата с всичко от което тя се нуждае, оставяйки  чувство за мекота от кадифе.

/ЕСЕНЦИЯ 002 ЧЕРНА ОРХИДЕЯ/Релаксираща грижа за кожата, която се нуждае от регенерация и “събуждане”. Скъпоценното масло от черна орхидея съчетано с ценно масло от макадамия,  помага  на кожата  да релаксира и й позволява  бързо да се регенерира. Тази екзотична грижа за красотата съживява  тена, оставяйки кожата мека и еластична  и изглажда контурите на лицето.

 

/ЕСЕНЦИЯ 003 МАЛАХИТ/ Хармония и спокойствие за чувствителната кожа

Малахит е нежна есенция, създадена да се  грижи за чувствителна кожа, склонна към зачервяване. Екстрактът от тази скъпоценен камък успокоява  раздразнената кожа и веднага възстановява нейния баланс.

/ЕСЕНЦИЯ  004   БЯЛ ТРЮФЕЛ /Бял летен трюфел, рядък скъпоценен дар от горите на Южна Франция, е ключовата съставка на тази овлажняваща есенция.Хидратиращите съставки в  това кулинарно съкровище овлажняват и освежават кожата, като й даряват  сияен тен.

/ЕСЕНЦИЯ  005 СРЕБРО / За ясен и матиран тен

Специална формула на висококачествено сребро регулира излишния себум и  пречиства порите, като оставя вашата кожа  красива и чиста.  Комплекс от микросребро предпазва от раздразнения и образуване на пъпки и осъществява матиращ ефект.

/ЕСЕНЦИЯ  006  ЗЛАТО / Енергия за уморена кожа

Златото, символ на вечната красота и вечно сияние, връща енергията на вашата кожа.   Най-ценният елемент в есенцията, 24 –каратово чисто злато, съживява и изглажда кожата, превръщайки я в най-красивия ви аксесоар.

/ЕСЕНЦИЯ  007 ХИАЛУРОНАТ/Копринен гел за блестящи очи

Хиалуроновата киселина, основният компонент на тази есенция, интензивно овлажнява деликатната зона около очите, изглажда фините линии и намалява подпухналостта. Регулира цикъла на възстановяване на кожата и  й доставя жизненоважни хранителни вещества, като по този начин възстановява нейния блясък. Идеален продукт  и докато сте навън, за да се освободите от торбичките и тъмните кръгове около очите.

 

                           Грижа за мъже

 
 
  •     № 901  ОВЛАЖНЯВАЩ ФЛУИД 
  •     № 903  ГЕЛ ЗА ОНИЯ КОНТУР
  •     № 910  ДУШ ГЕЛ 200 
  •     № 920  ОСВЕЖАВАЩА МАСКА 
  •  

 

 

       

      

 

*****************************************************************

 

 

                             КРАСОТА РОДЕНА ОТ СЪРЦЕТО НА  ВОДОРАСЛИТЕ 

                  Лабораториите на THAL’ION institute са разположени на брега на   Атлантическия океан, в областта Бретан във Франция. Тази територия е под защита на Юнеско като Световен биосферен резерват. Точно тук в областта Бретан са и най-добрите условия за отглеждане и събиране на различни видове водорасли.

В уникална природна среда, с изключително чиста морска вода, водораслите създават специфични субстанции: протеини, минерали, микроелементи, витамини и аминокиселини с уникални лечебни свойства върху човешкия организъм.
Bretagne Cosmetiques Marins Груп, към която принадлежат и лаборатории THAL’ION, преработва и търгува с 10 000 тона свежи водорасли всяка година.
ТАЛАСОТЕРАПИЯТА

С понятието “THALASSO” (таласо) свързваме  възстановяващата сила и енергия на морето. Думата “THALASSO” e с гръцки произход и означава морска вода. A таласотерапия - терапия /лечение/ с морска вода.
За възстановяващото и лечебно действие на морето споменават още от древността. 3000 г.пр.н.е древните китайци са лекували различни заболявания с морски продукти и водорасли.  Четири века пр.н.е. египтяните лекували ПЛАТОН с морска вода. Това накарало древния философ да възкликне: ”Морето отмива всички страдания на човека”. 

Според специалисти от THAL’ION използването на водораслите в козметиката води до изключителни резултати. Приложението им помага за клетъчното хранене и размножаване, тонизира съединителната тъкан и видимо забавя остаряването на кожата.  Чрез водораслите и морската вода се заздравява кожната структура и се подобрява дейността на потните и мастни жлези, като по този начин се предотвратяват или регулират многобройни дерматологични смущения. В общ план по данни на института THAL’ION водораслите и морската вода имат следните свойства: 
•    стимулира с видимо подобрение на местното кръвообръщение, което е в основата на положителните ефекти установени при мастните натрупвания, целулита и наднорменото тегло;
•    тонизира със стягане на кожната тъкан и оттам с отлични резултати при предотвратяването и изглаждането на бръчките;
•    възстановява водното, белтъчинното, витаминно и минерално равновесие на организма;
•    освобождава токсините от човешкия организъм на ниво потни и мастни жлези.

 

                 

Резултат с изображение за THALION ИЗОБРАЖЕНИЯ
 
 
 
 
 
 
 

Резултат с изображение за soin dermatologique изображения

     НОВАТА ЛУКСОЗНА дерматологична грижа за кожа с несъвършенства- ЛИНИЯ на Maria Galland – Soin Dermatologique. Линия - различна, иновативна, мултифункционална.  Чрез изключително финните си текстури и изискан аромат гали сетивата, бори се със замърсяването, поддържа баланса и възстановява кожата, предпазва и защитава клетките.

                                           Иновативното, това, което отличава Soin Dermatologique от останалите

                         марки е един изключителен комплекс APC – анти полюшън комплекс.

Soin Dermatologique предлага нова концепция, като разпределя продуктите в четири линии, които да решат четири проблема на кожата – несъвършенства; чувствителна кожа; пигментация и суха кожа .SOIN DERMATOLOGIQUE  ви поднася рядък дар...шансът да се влюбите в кожата си отново и да преоткриете своята красота!

 

                                                                                                       

ново

**************

                                                                     Резултат с изображение за christine schrammek  изображения  

                                                          dr. schrammek green classic

                                                                

 RESVERACELL CONCENTRAT  -  Молекулата на младостта .Капка по капка за красотата и младостта на вашата кожа! 
Концентратът запазва външния вид на кожата. Предотвратява признаците на преждевременно стареене на кожата. Идеален за уморена кожа с намалена енергия и сухота. Придава нова свежест и жизненост.
 Лечебен серум за подмладяване и активна, превантивна грижа във всяка възраст и за всеки тип кожа. Ефективните съставки: Resveratrol: "молекулата на мадостта" от грозде за повече свежест и енергия; Силиций: поддържа еластичността, тонуса и твърдостта на кожата; Витамин С: поддържа синтеза на колаген и помага за борба със свободните радикали.                            

  

 

            BLEMISH BALM - ОРИГИНАЛЪТ ОТ 1967г.,създаден от дерматолог Др. Кристине Шрамек. 
                     
     въстановява, коригира, тенира - 1 продукт за всичко! Успокоява кожата, има                                                                                                                       регенериращ ефект        

                                                               Резултат с изображение за christine schrammek изображения  

                                                                                                                    

 

                                                                                 

                 Резултат с изображение за christine schrammek изображения